Loftsäng Tromsö

LOFTSÄNGAR

budget loftsäng med Ikeas Tromsö

Loftsäng Tromsö

För den som vill ha en loftsäng till budgetpris finns nu ett gör-det- själv-beslagkit som enkelt förvandlar Ikeas Tromsö-säng till ett sängloft. Compact-living.coms gör-det-själv-lösning består av vinkeljärn som fästes i taket, i järnen hakas därefter sängen fast. Beslagen lämpar sig för en takhöjd mindre än ca 290 cm för att originalstegen ska gå att använda. Det går även att montera Tromsö loftsängen mitt på en långvägg så att den hänger fritt mot endast 1 vägg. OBS loftsängen köper du själv på IKEA eller om du redan har en. Detta set är med 4 st takstag i metall.

OBS TÄNK PÅ DETTA!!! Detta beslag skall monteras av kunnig hantverkare eller med liknande kunskap om infästningar samt olika tak konstruktioner.

DET GÅR ENDAST ATT MONTERA DESSA BESLAG I BETONG TAK!!

Om vi ska montera din TROMSÖ loftsäng från IKEA, med våra beslag så tar vi mellan 1750:- till 2250:-  ( I Stockholm) beroende på vart du bor samt vilken storlek på sängen som ska monteras. Vi på compact-living.com kan inte ta ansvar för otillräckliga montage eller annat gällande montering av dessa beslag när ni gör det själv eller tredje part.

Intresserad / frågor

Har du frågor om, eller är du intresserad av, denna produkt? Du kan kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan.