Pressrum

Hämta bildmaterial på våra produkter

Pressmeddelandet i augusti 2012, här är högupplösta bilder:

Compact-living.com presenterar kvadratsmart sovloft

Stockholm 27 augusti, 2012. Under Hem och Villamässan, som pågår 11 – 14 oktober, så ställer Compact-living.com ut sovloftet som förvandlar det trånga hemmet till ett rymligare och mer kvadratsmart boende. Sovloftet handbyggs i Solna och har en metallkonstruktion som endast är sex centimeter hög. Den är unik i sitt slag.

Att inreda kvadratsmart är angeläget för de flesta eftersom nästan ingen anser sig bo för stort. I takt med ökade priser på bostäder och hårdare krav från bankerna blir behovet att utnyttja det befintliga boendets potential allt större.

– Folk bor större än de tror, med ett sovloft förbyts trångt mot rymligt utan att man behöver köpa nytt boende, säger Robert Svedberg.

Efter att ha utvecklat konstruktion, material och design i flera år tillverkar compact-living.com idag loft som skapar ytor du inte trodde fanns. Sovloft passar givetvis alla hem, men gör allra störst skillnad hos de som bor på få kvadrat.

Bor du trångt? Besök Compact-living.com på Hem och Villamässan i monter A02:01. I samband med Hem och Villamässan, så inleds tävlingen ”Sveriges mest trångbodda hem”, där förstapriset är ett rymligare boende i form av detta sovloft. Du kan även tävla på Facebook.

Mer information och bilder:
Högupplösta bilder finns att ladda ner från: http://www.compact-living.com/press

Mer information och frågor: Robert Svedberg, robban@compact-living.com, Compact-living.com AB, Johan Enbergsväg 2, 171 61 Solna, telefon: 0709-820181.

Om Compact-living.com
Compact-living.com som består av Robert Svedberg är idag ledande inom handbyggda loftsängar och loft i metall. Robert har en bakgrund som svetsare och loftsängsbyggare, men specialiserar sig på konstruktioner som kombinerar estetik och utrymmessparande idéer. Varje lösning tas fram individuellt utifrån respektive hems behov och förutsättningar. Läs mer på: http://www.compact-living.com/

 

I SVD,lördag den 20-10-2012

Kvadratsmarta lösningar i SVD

Kvadratsmarta lösningar i SVD

En länk till DN med ett repotage om compact-living

Compact-living i japan

Compact-living i japan